Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til ny hjemmeside:

I en kort overgangsfase vil siden være litt mangelfull, men tekst og funksjonalitet vil være på plass i løpet av kort tid.

Hva skjer i vinterferien?

Bli med på masse gøy i Flekkefjord i vinterferien. Se vinterferieprogrammet her.

Canva - Kids Painting on a Table

Informasjon om coronaviruset

Utbruddet av coronaviruset startet i Kina og følges nøye av norske helsemyndigheter og av ledelsen i Flekkefjord kommune. Kommunen arbeider for å forebygge sykdommen, og har beredskap for å håndtere sykdommen hvis den sprer seg til Flekkefjord.

Canva - Person Washing Hands

Trafikkinformasjon - bygging av ny idrettshall på Uenes

I anleggsperioden fra januar til august 2020, mens veiutbedring og grunnarbeid til ny idrettshall pågår, må trafikkavviklingen til og fra skolene legges om. Dette må gjøres på en trafikksikker måte. Det blir en utfordrende periode der alle berørte parter må vise stor grad av fleksibilitet.

Canva - Gray Concrete Pavement

Velkommen til ny hjemmeside!

I dag lanserer vi hjemmesiden i helt ny drakt. Vi har byttet levrandør fra Joomla til CustomPublish, og gleder oss til å utvikle siden fremover.

Canva - Coffee Cup and Laptop Computer on Office Table