Om undersøkelsen

Undersøkelsen vi sender ut er en del av prosjektet "Bo trygt hjemme", et samarbeid mellom kommunen og næringslivet for å forme fremtidens boligløsninger i Flekkefjord. 

Vi ønsker å høre innbyggernes meninger og tanker om hvordan de ønsker å bo i fremtiden. Undersøkelsen tar bare rundt 5 minutter å besvare, og man finner lenken eller QR-koden til undersøkelsen i brevet vi sender ut. For de fleste vil det dukke opp i den digitale postkassen (eBoks, Digipost eller Altinn), men de som har reservert seg mot dette får brev i postkassen. 

For de som foretrekker papirformat, er undersøkelsen også tilgjengelig på Rådhuset, biblioteket, Spira kulturhus og Coop-butikkene på Gyland, Sira og Hidra. 

Det er de som er eldre enn 50 som oppfordres til å svare. Undersøkelsen er anonym.

Gavekort i premie

Blant deltakerne i undersøkelsen trekkes det ut 10 heldige vinnere som får et Flekkefjordkort (gavekort) med en verdi på 500 kroner. 

Dersom man fyller inn e-post o.l. er man ikke lengre anonym, men opplysningene vi samler inn anonymiseres og vi beholder ikke denne informasjonen utover selve trekningen. 

Inspirasjonsdag i Spira

Resultatene fra undersøkelsen blir presentert på en inspirasjonsdag i Spira kulturhus 14. mai. Denne dagen er åpen for alle innbyggere, og mer informasjon om påmelding og program vil bli publisert på våre hjemmesider.

Prosjektleder oppfordrer til deltakelse

“Dette er en unik mulighet til å være med å påvirke hvordan vi skal bo og leve i Flekkefjord i årene som kommer. Vi håper flest mulig vil ta seg tid til å svare på undersøkelsen, slik at vi kan skape gode og trygge boligløsninger for fremtiden,” sier prosjektleder Gørli Onarheim. 

Spørsmål?

Ved spørsmål om undersøkelsen, ta kontakt med prosjektleder Gøril Onarheim på e-post: goril.onarheim@flekkefjord.kommune.no.