Vaksineringen av 12-15 åringene er i gang

I forrige ukes vaksinasjonsstatus informerte vi om at 12-15 åringene nå får tilbud om Pfizer vaksinen etter anbefaling av FHI. Tilbudet gjelder årskullene 2006, 2007 og 2008, samt alle fra årskull 2009 så snart de har fylt 12 år.

Vaksineringen er i gang og mange har bestilt time, men vi har plass til flere! Har du et barn som er født i 2009 som går på Sunde skole, Gyland skole, Sira skole og Hidra skole, og som ønsker å ta vaksinen så dere enkelt bestille time på vegne av barnet via vår digitale løsning

Utenom kommunens ordinære vaksinasjonsprogram skal det vaksineres klassevis på ungdomsskolen 30. september. De ungdomsskoleelevene som ikke ønsker å ta vaksinen denne dagen kan bestille via kommunens ordinære vaksinasjonsprogram her.

NB! Det kreves samtykke av BEGGE foresatte ved koronavaksinasjon. Elevene vil få med informasjonsbrev og samtykkeskjema hjem. Her er samtykkeskjema.

3. vaksinedose for personer med alvorlig nedsatt immunforsvar

For å få 3. dose må det dokumenteres at du tilhører de utvalgte gruppene med alvorlig nedsatt immunforsvar. 

Avbestille, bytte eller spørsmål om vaksine?

Ønsker du å bytte eller avlyse timen sin? Eller har du spørsmål til vaksineringen? Send oss gjerne en e-post til vaksine@flekkefjord.kommune.no