Forsatt under arbeid
Prossessen frem mot dagens side har vært kort og intensiv. Høsten 2019 ble det kjent at CustomPublish hadde vunnet anbudet for nye kommunesider, derfra har webredaktørene i kommunene jobbet intensivt med flytting av innhold, layout og teknisk rigging. Siden lanseres i dag, torsdag 30. januar, med lettere uferdig innhold og design. Grunnen til at vi lanserer nå, før siden er helt ferdig, er fordi eksisterende vedlikeholdsavtaler utløp ved årsskifte. Du vil oppdage at siden fylles ut fortløpende i løpet av februar. 

Mål om 24/7 service
Vi i Flekkefjord har et klart mål om å kunne tilby våre innbyggere service 24/7 gjennom kommunens hjemmeside. Da må nettsiden være rustet for det, men gode digitale løsninger. Ved forrige lansering presenterte vi blant annet Kommune Kari. Denne gangen jobber vi med å få til chattefunksjon med saksbehandler, MinSide med kommunale og statlige tjenester og en bedre søkefunksjon integrert mot Kommune Kari. Hvis det er noe funksjonalitet du savner, kan du gjerne sende en mail til info@flekkefjord.kommune.no - vi blir alltid glade for tilbakemeldinger. 

Samarbeid på tvers av kommunegrenser
Hjemmesiden vi i dag lanserer er bygget i samarbeid med de andre kommunene tilknyttet DDV: Lindesnes, Farsund, Kvinesdal, Hægbostad og Åseral. Lindesnes lanserte sine sider ved årsskifte i forbindelse med kommunesammenslåing, mens de resterende kommunene lanserer nå.