Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Parkering og trafikk

Satser for parkeringsbot

På folkemunne sier vi gjerne parkeringsbot, men riktig definisjon er egentlig kontrollsanksjon eller parkeringsgebyr. Her finner du gjeldende satser. 

Parkering: Dette gjelder i sentrum

Her finnes forklaringer på skilt og svar på spørsmål vi har fått etter at den nye skiltplanen ble vedtatt.

parkering

Soneparkering: Beboere og ansatte

Alle typer avtaleparkering, som f.eks. sonekort og næringskort må kjøpes digitalt. I tillegg er det også mulig å betale for parkering på bobilcamp digitalt.

Parkeringshus

I Flekkefjord har vi et privat parkeringshus. Det finner du på adresse: Brogaten 11, 4400 Flekkefjord.

Parkeringskort for forflytningshemmede

Parkeringskort for forflytningshemmede kan benyttes på p-plasser som er reservert for forflytningshemmede angitt ved offentlig trafikkskilt. Her er det gratis å parkere. Enkelte plasser reservert for forflytningshemmede er skiltet med lengste tillatte parkeringstid. Denne makstiden må overholdes.

Med parkeringskort for forflytningshemmede kan man også parkere gratis på offentlige avgiftsplasser. Her er det også tillatt å stå utover maksimumstiden. Parkeringskort gis for et begrenset tidsrom. Maks 5 år og minimum 2 år med mindre spesielle omstendigheter gjør at søker har behov for parkeringskort i en kortere periode.

Trafikk og høye hekker

For blant annet lekende barns sikkerhet er det viktig at boligområders hekker og beplantninger holdes nede.

Ny skiltplan på Uenes fra uke 1 i 2022

Fra og med første uka i 2022 iverksettes den nye skiltplanen på Uenes. Sjekk ut kartlinkene under for å se kjøremønster og parkeringsplasser.

Hjemmeside

Urskive på tidsbegrensede parkeringsplasser

Vi har tatt i bruk urskive på tidsbegrensede parkeringsplasser i sentrum. Dette vil gi økt sirkulasjon og bedre tilgjengelighet på parkeringsplasser for alle. 

Parkering[1]