Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
4. mai:

Informasjon om koronavirus, vaksinasjon og våre tiltak

Kulturskole

Plassering

Kulturskolen holder til på Flekkefjord kultursenter SPIRA. Deler av undervisningen er lagt til Sunde Skole. 

Vi tilbyr

Kulturskolen er åpen for alle fra 6 år og oppover. Ved kulturskolen får elever anledning til å utvikle en basiskompetanse gjennom et bredt undervisningstilbud innenfor ulike kunst- og kulturformer. Samtidig vil opplæringen, etter hvert som elevene blir eldre, gi mulighet for fordypning.

Kulturskolen vil legge til rette for at den enkelte skal føle tilhørighet med andre elever ved skolen. Dette gjøres gjennom gruppeundervisning der det er naturlig, og gjennom prosjekter, ulike forestillinger, utstillinger og konserter. Vi arbeider jevnlig med større tverrfaglig prosjekter som:

  • Konserter i egen regi og i samarbeid med andre aktører.
  • Teater- og danseforestillinger
  • Utstillinger

Søknadsfrist

Semesteroppstart og ferier følger skoleruten. Du kan søke hele året men søknadsfristen er 30. april for neste skoleår. Søknadskjema for elevplass ved kulturskolen finner du elektronisk her.

Oppsigelse av elevplass må gjøres innen 15. mai for høstsemesteret, 15. november for vårsemesteret. Hvis ikke blir eleven overført til neste skoleår og kontigenten må betales. Elevpassen sies opp her.

Har du barn som går på instrument, dans, teater, visuell kunst og de øsnker å fortsette i kulturskolen til høsten? Da trenger du ikke søke på nytt. Men har du barn på musikk grunnopplæring, karusell eller kombitime (ettårig tilbud) som ønsker å fortsette til høsten? Da må du søke på nytt.

Flekkefjord Kulturskole er opptatt av kvalitet og pedagogisk helhet, og foresatte og elever kan til enhver tid kontakte lærer eller leder for kulturskolen for å høre hvordan undervisningen blir lagt opp.

Her leser du kulturskolens vedtekter.

Følg oss gjerne på facebook.

Kulturskolen – film på flere språk

Kulturskolens visjon er «Kulturskole for alle». For å nå ut til flere har vi oversatt denne korte informasjonsfilmen til seks ulike språk.

kulturskolen2021

Dans

1